Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیک موشن «اینک آخرالزمان» از سوی فرهنگسرای اندیشه تولید و در سالروز ولادت امام زمان (عج) منتشر شد. این تولید تصویری ۴ زبانه، نشانه‌های ظهور را با روایتی از تمام ادیان توحیدی بیان کرده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، همزمان با نیمه شعبان و سالروز ولادت با سعادت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف، فرهنگسرای اندیشه موشن گرافیک «اینک آخر الزمان» را با صدای علیرام نورایی تولید و منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تولید تصویری با روایتی متفاوت به فرهنگ مهدویت و ظهور امام زمان (عج) پرداخته است. 

امیرحسین جعفری نژادان، طراح این اثر هنری ضمن اشاره به سوژه این کمیک موشن گفت: همان‌طور که می‌دانید ظهور موعود و منجی آخرالزمان در بسیاری از ادیان توحیدی با دلایل متقن بشارت داده شده است. نکته قابل توجه این است که وقتی ظهور فرا برسد، امام مهدی نشانه‌ها و بینه‌هایی همراه با خود می‌آورند که در مواجهه با هر یک از ادیان توحیدی آنها را نشان داده تا به او بپیوندند. برای مثال، وقتی حضرت مسیح در رکاب امام زمان می‌آید، بسیاری از مسیحیان ایمان می‌آورند. این نشانه‌ها درام بی‌نظیری است که تاکنون کمتر در قالب تصویری بدان پرداخته شده است. در کمیک موشن «اینک آخرالزمان» ضمن نمایش این موضوع به مفهوم مهدویت و ظهور منجی می‌پردازیم تا بار دیگر توجه همه ادیان را به این موضوع بسیار مهم جلب کنیم. 

وی ضمن اشاره به تولید این محتوای تصویری از سوی فرهنگسرای اندیشه تأکید کرد: با توجه به اینکه موضوع ظهور منجی آخرالزمان بسیاری از مردم جهان را دربرمی‌گیرد، انتظار می‌رود که با استقبال بسیار زیادی از سراسر دنیا روبه‌رو شود. با توجه به جهانی بودن سوژه، این کمیک موشن به 4 زبان فارسی، انگلیسی، عربی و هندی تولید شده و در سالروز ولادت امام زمان منتشر خواهد شد. هم‌چنین این تولید تصویری در روز نیمه شعبان از رسانه ملی پخش می‌شود. 

طراح «اینک آخرالزمان» گفت: کمیک موشن «اینک آخرالزمان» از نظر حجم تصاویر تولیدی سطح بسیار بالایی نسبت به کارهای قبلی دارد و بیش از 800 لایه تصویرسازی شده دارد که کار بسیار سنگینی است. در این تولید هنری، 20 نفر ساخت موشن را انجام دادند و برای ضبط نریشن نیز 48 نفر به ما کمک کردند تا آن را به 4 زبان تولید کنیم. از جمله چهره‌های شاخصی که در خواندن نریشن این کار به ما کمک کرد، آقای علیرام نورایی، بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون است. علاوه بر این، آقای نیما اکبرخانی که رمان «اثریا» نوشته او بهترین اثر انتشارات سوره مهر شد و جوایز زیادی را کسب کرد، داستان این کمیک موشن را نوشته است. 

جعفری‌نژادان در پایان ضمن اشاره به انتخاب قالب کمیک موشن گفت: همان‌طور که می‌دانید در سالیان اخیر هجمه‌های رسانه‌ای زیادی از سوی رسانه‌های غربی به موضوعات مهم جهان اسلام و محور مقاومت وارد شده است که بسیاری از این هجمه‌ها از طریق قالب‌هایی مثل فیلم، انیمیشن و حتی ادبیات بوده است. برای پاسخ دقیق به این هجمه‌ها لازم بود دست به کار شویم. اگر می‌خواستیم پاسخ را در قالب‌هایی مثل فیلم و انیمیشن بدهیم، زمان زیادی برای تولید آن می‌برد، بنابراین بهترین قالب که سرعت بیشتری دارد و می‌توانست به خوبی پاسخ شبهات را بدهد کمیک بود.

براساس این گزارش، اولین تولید تصویری کمیک موشن با همکاری فرهنگسرای اندیشه به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی با نام «وَلَكِنَّ اللَّهَ رَمَى» منتشر شد که با استقبال بسیار خوبی در رسانه‌های جهان به ویژه رسانه‌های عرب زبان همراه شد. حال این مرکز فرهنگی، در جدیدترین کار سراغ موضوع آخرالزمان و مقوله جهانی ظهور رفته و با همراهی سازمان هنری رسانه‌ای اوج کمیک موشن «اینک آخرالزمان» را تولید کرده است.

 

زندگی متفاوت پرستار نوجوان در حلب سوریه سوژه مستند شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شعر مهدوی امام زمان عج امام زمان عج فرهنگسرای اندیشه اینک آخرالزمان تولید تصویری ادیان توحیدی امام زمان کمیک موشن نشانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم خبرسازی که از جنگنده پرسروصدای روسیه منتشر شد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اما در دنیایی که آمریکا از بازنشستگی قدیمی‌ترین جنگنده‌های نسل پنجم خود صحبت می‌کند و می‌خواهد جنگنده‌های نسل ششم خود را آزمایش کند، روسیه همچنان درباره تولید جنگنده‌های نسل پنجم پایین‌رده تا پایان دهه صحبت می‌کند.

بسیاری از انبوه گزارش‌هایی که در خصوص سوخو ۷۵ منتشر می‌شود از سوی شرکت روسی Rostec است. اما در واقعیت این جنگنده در حال حاضر در مرحله طراحی باقی مانده است و به سختی می‌توان پی برد که بودجه برای توسعه آن از کجا تامین خواهد شد.

اگر سوخو۷۵ طبق تبلیغات تولید شود، برای کشورهایی که بودجه محدودی دارند، هواپیمای جالب، ارزان‌تر، اما همچنان توانا خواهد بود. این جنگنده به عنوان یک جنگنده نسل پنجم با ویژگی‌های رادارگریز به ویژه در قسمت فوقانی است. سوخو ۷۵ یک جانشین رادارگریز (یا حداقل تا حدودی) شایسته برای ناوگان MiG-۲۱ در سراسر جهان خواهد بود.

بنابر گزارش RIA، یک سرویس‌دهنده مالی، قیمت اولیه سوخو ۷۵ حدود ۳۰ میلیون دلار خواهد بود که در مقایسه با اکثر جنگنده‌های آمریکایی و اروپایی موجود در بازار بسیار ارزان‌تر است. Rostec اعلام کرده‌است که ۳۰۰ دستگاه از این جنگنده را طی ۱۵ سال آینده تولید خواهد گرد. به گفته دیفنس اکسپرس، "در اصل، این جنگنده، میگ ۲۱ با قابلیت رادارگریزی بهبودیافته، سیستم‌های دیجیتال و سلاح‌های هدایت‌شونده دقیق است."

برای دیدن فیلم اینجا را کلیک کنید.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901724

دیگر خبرها

  • تنفر جهانی از اسرائیل و صهیونیزم یا یهودی ستیزی؟
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان او بشنویم
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • ۵ «آخرالزمان» تماشایی که در سال ۲۰۲۴ خواهیم دید!
  • فیلم خبرسازی که از جنگنده پرسروصدای روسیه منتشر شد!
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ منتشر شد