Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ با بسته شدن درهای حرم امام رضا و حضرت معصومه در مشهد و قم به دلیل گسترش ویروس کرونا، برخی از افراطیون مذهبی با هجوم به حرمین و در مخالفت با بسته شدن حرم، حیدرگویان حمله کردند و در حرم حضرت معصومه را شکستند تا بتوانند وارد حرم شوند. این اقدام با انتقاد بسیار زیادی از سوی مردم، مسئولین و علما مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این درحالی است که بیماری ویروس کرونا در ایران تاکنون بیش از ۱۵ هزار نفر را مبتلا و متاسفانه جان ۹۰۰ نفر از هموطنانمان را گرفته است. رهبر انقلاب نیز در پی شیوع این بیماری سفر به مشهد در نوروز را لغو کرد تا برای حفظ سلامتی خود و مردم، از تجمعات جلوگیری شود، با این حال معترضان معتقد بودند بستن درهای حرم، اقدامی ضد اسلامی است و باید با آن مقابله شود.

پیش از این تولیت حرم حضرت معصومه در قم در سخنانی عجیب اعلام کرده بود که حرم دارالشفا است و نباید بسته شود و مردم باید به زیارت خود به قوت خود ادامه بدهند.

بیشتر بخوانید: باد بکارید، طوفان درو می‌کنید!/خاستگاه کسانی که در حرم حضرت معصومه را شکستند، کجاست؟

جز راه علمی نباید با مسائلی مانند ویروس کرونا برخورد کرد

حجت السلام محمدتقی فاضل میبدی در گفت و گویی به رویداد۲۴ می‌گوید: ما در تاریخ شاهد آسیب‌های زیادی به دین بوده‌ایم و در زمان ائمه هم این افراط در دین وجود داشته است. از زمان که مرحوم رشدیه تصمیم داشت آموزش‌های مدارس را به سبک جدید دربیاورد، عده‌ای به بهانه مذهب جلوی او را می‌گرفتند، تخته سیاه‌ها را می‌شکستند و می‌گفتند این در مخالفت با مذهب است. اکنون هم که جریان ویروس کرونا پیش آمده، کشور‌ها سعی دارند با روش‌های علمی جلوی این بیماری را بگیرند و آن را مهار کنند.

فاضل میبدی با بیان اینکه ما نیز در هر موضوعی مانند ویروس کرونا باید صرفا از راه علمی پیش برویم، تصریح کرد: هر چیزی که به اسم مذهب بخواهد وارد این مسائل شود قطعا آن را خراب می‌کند. یکی از مکان‌هایی که این ویروس ممکن است بیشتر سرایت کند، مجالس مذهبی است، زیرا تجمع زیاد است، خداراشکر نمازجمعه‌ها را تعطیل کردند و بسیار کار خوبی بود.

او می‌گوید: نماز جمعه اهمیت بالاتری از حرم دارد و حتی در قرآن نیز به آن اشاره شده و دستور است. اینکه برخی در پاسخ به بستن در‌های حرم به هجوم آوردند و فریاد وا اسلاما سر دادند یا راست می‌گویند یا دروغ! اگر راست است که اصلا اسلام چنین چیزی ندارد و اصلا چنین مسائلی ندارد، اگر هم دروغ می‌گویند که حقه بازی است و باید جلوی آن‌ها را گرفت.

برخی برنامه‌های صداوسیما منشا خرافات در کشور است

وی ادامه داد: بسیاری از برنامه‌های صداوسیما و افرادی که در آن برنامه‌ها صحبت می‌کنند منبع و منشا خرافات و چنین تعصباتی هستند. وقتی می‌گویند ویروس کرونا نشانه ظهور امام زمان است یعنی رواج خرافات. ما در کشور متاسفانه چنین رفتار‌های غیرعقلانی زیادی را دیده و داشته‌ایم و نمی‌دانم چرا نیرو‌های انتظامی، قوه قضاییه و مراجع تقلید به صورت جدی جلوی این افراد و جریان‌ها نمی‌ایستند.

فاضل میبدی می‌گوید: اکنون جای این است که مراجع تقلید و علما خط خودشان را مشخص و روشن کنند و بگویند که چنین رفتار‌هایی برخلاف دین و اسلام است و فقط آبروی اسلام را می‌برد. اگر دین در جایی بخواهد به جان انسان آسیب برساند ممنوع است، این دین می‌خواهد حرم باشد یا مسجد یا حتی حج واجب فرقی ندارد. تعجب می‌کنم که چرا نیرو‌های انتظامی با این افراد برخورد نمی‌کنند و جلوی آن‌ها را پیش از آنکه حیدرگویان در حرم را بشکنند، نگرفتند. این افراد به دین، جان و عقل انسان هیچ احترامی نمی‌گذارند.

این مدرس حوزه علمیه قم، با بیان اینکه این رفتار‌های غیرعقلانی سوژه‌ای برای کل دنیا و علیه اسلام و ایران شده، خاطرنشان کرد: من معتقدم یک جریان‌های ضد مذهبی سعی دارند آبروی اسلام را ببرند و از جهل مذهبی فرمان می‌گیرند. تعصبات خشکی که در خوارج و در زمان حضرت علی نیز وجود داشت و حتی در قرآن هم محکوم شد. فردی که با تلفن صحبت می‌کند و می‌گوید بیایید اینجا را به آتش بکشیم یا مامور است یا یک فرد جاهل مذهبی! که در هر دو صورت خطرناک هستند و باید با آن‌ها برخورد شود. آبروی اسلام را همین رفتار‌های غیرعقلانی به خطر می‌اندازد نه حجاب زنان و ورزشگاه رفتن آن ها.

شیعه انگلیسی را قبول ندارم، این‌ها جاهل هستند 

عضو مجمع محققین ادامه داد: اینکه برخی می‌گویند این افراد شیعه انگلیس و ... هستند را قبول ندارم. این‌ها شیعه جاهل هستند. بر این باورم حتی اگر شیعه انگلیسی هم هستند، در جای جای کشور حضور دارند و حتی برخی از آن‌ها در برنامه‌های صداوسیما حضور دارند. سخنرانی افرادی تحت عنوان معجزات حرم و ... بسیار خطرناک‌تر است. وقتی یکی از همین آقایون می‌گوید حرم دارالشفاء است و نباید در آن را ببیند و آن را پخش می‌کنند، بدتر از این رفتار‌های غیرعقلانی است؛ این‌ها همان افرادی که در قران به ان‌ها اشاره شده است، افرادی جاهل که جلوتر از خدا و پیغمبر حرکت می‌کنند.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000s71 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا حرم حضرت معصومه حضرت معصومه ویروس کرونا برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۱۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)

، دعای ندبه و دعای عهد در شرایطی از امام صادق علیه‌السلام نقل شد که جامعه مسلمین نیاز شدیدی نسبت به شناخت امام عصر عجل الله تعالی فرجه و معارف مهدوی داشتند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دعای ندبه و دعای عهد در شرایطی از امام صادق علیه‌السلام نقل شد که جامعه مسلمین نیاز شدیدی نسبت به شناخت امام عصر عجل الله تعالی فرجه و معارف مهدوی داشتند؛ چرا که مردم آن دوران متأثر از افراد و جریاناتی بودند که با جعل کردن احادیث نبوی، خود را به دروغ همان منجیِ وعده داده شده می‌دانستند و سعی می‌کردند از رهگذر این جعل عنوان، برای خود جایگاه و یا حکومتی دست و پا کنند که اتفاقاً در فتنه خود به موفقیت‌هایی دست یافتند؛ مهم‌ترین این جریانات هم عباسیان بودند که با جعل احادیث پیامبر، مهدی موعود را از نسل جدشان عباس عموی پیامبر معرفی کردند و به این ترتیب، صدها سال بر مسند قدرت نشستند. جالب اسامی که برای حکام خود انتخاب می‌کردند، کاملاً هدفمند بود که نمونه‌های آن را در اسامی‌ای همچون منصور، مهدی، هادی، منتصر و مهتدیِ عباسی می‌بینیم.

دعای ندبه و مبازره امام صادق(ع) با مهدویت دروغین عباسیان و واقفیه

اما دعای عهد را سید بن طاووس در مصباح الزائر، ابن مشهدی در المزار الکبیر، کفعمی در المصباح و البلد الامین و همچنین مجلسی در بحارالانوار و زاد المعاد نقل کرده‌اند. این امر سبب شده تا این دعا همواره بین شیعیان از اعتبار فراوانی برخوردار باشد. با نگاهی کلی به این دعای شریف در می‌یابیم امام صادق علیه‌السلام آن را ذیل چند مقطع از دوران غیبت دسته‌بندی کرده‌اند که شامل 1. عصر غیبت 2. وقت رجعت 3. دوران قیام امام 4. عصر ظهور است.

آنچه مربوط به تبیین رفتاری در عصر غیبت است عبارتند از رساندن سلام به امام، تجدید عهد روزانه با امام،‌ درخواست پیوستن درجرگه یاوران مهدی (عج)،‌ سبقت گرفتن در تحقق اوامر ایشان، درخواست دیدار امام در عصر ظهور و درخواست گشایش امر ظهور است.

درباره مقطع رجعت، در فرازی از این دعا می‌خوانیم: «اللّٰهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنِی وَبَیْنَهُ الْمَوْتُ الَّذِی جَعَلْتَهُ عَلَىٰ عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً فَأَخْرِجْنِی مِنْ قَبْرِی مُؤْتَزِراً کَفَنِی، شاهِراً سَیْفِی، مُجَرِّداً قَناتِی، مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدَّاعِی فِی الْحاضِرِ وَالْبادِی»؛ یعنی خدایا اگر بین من و او مرگی که بر بندگانت حتم و قطعی کردی حائل شد، کفن پوشیده از قبر مرا بیرون آور، با شمشیر از نیام برکشیده و نیزه برهنه، پاسخگو به دعوت آن دعوت‌کننده، در میان شهرنشین و بادیه‌نشین.»

درباره آنچه مربوط به قیام امام در بخش اول ظهور ایشان می‌خوانیم: «وَ اجْعَلْهُ اللّٰهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ، وَناصِراً لِمَنْ لَایَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ، وَمُجَدِّداً لِمَا عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ، وَمُشَیِّداً لِمَا وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دِینِکَ وَسُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللّٰهُ عَلَیْهِ وآلِهِ، وَاجْعَلْهُ اللّٰهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدِینَ»؛ یعنی خدایا او را پناهگاهی قرار بده برای ستمدیدگان از بندگانت و یاور برای کسی که یاری برای خود جز تو نمی‌یابد و تجدیدکننده آنچه از احکام کتابت تعطیل شده و محکم‌کننده آنچه از نشانه‌های دینت و روش‌های پیامبرت (درود خدا بر او و خاندانش) رسیده است و او را قرار بده، خدایا، از آنان‌ که از حمله متجاوزان، نگاهش داری.» در این فراز، پناهگاه بودن امام، نصرت ایشان نسبت به مؤمنان، تجدیدکننده احکام تعطیل شده و تحکیم‌کننده قله‌های دین و سنت پیامبر صلی الله علیه و آله مدنظر است.

اما درباره ویژگی امام در عصر ظهور در این فراز می‌خوانیم: «وَ اعْمُرِ اللّٰهُمَّ بِهِ بِلادَکَ، وَأَحْیِ بِهِ عِبادَکَ، فَإِنَّکَ قُلْتَ وَقَوْلُکَ الْحَقُّ: ﴿ظَهَرَ الْفَسٰادُ فِی الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِمٰا کَسَبَتْ أَیْدِی النّٰاسِ﴾، فَأَظْهِرِ اللّٰهُمَّ لَنا وَلِیَّکَ وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ الْمُسَمَّىٰ بِاسْمِ رَسُولِکَ، حَتَّىٰ لَایَظْفَرَ بِشَیْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ، وَیُحِقَّ الْحَقَّ وَیُحَقِّقَهُ»؛ خدایا به دست او سرزمین‌هایت را آباد کن و بندگانت را به وسیله او زنده فرما، به درستی که تو فرمودی و گفته‌ات حق است که: «در خشکی و دریا به سبب آنچه [از اعمال زشت] که مردم به دست خود مرتکب شدند تباهی و فتنه آشکار شده است»، خدایا ولی‌ات و فرزند دختر پیامبرت که به نام رسولت نامیده شده، برای ما آشکار کن تا به چیزی از باطل دست نیابد، مگر آن را از هم بپاشد و حق را پابرجا و ثابت کند.»

عمران و آبادانی پهنه عالم در عصر ظهور و احیای بندگان از جهل و ضلالت توسط امام، دو نکته مهمی است که در این دعا دیده می‌شود و در سایر احادیث به آن اشاره شده است.

آبادانی زمین و احیای انسان‌ها در عصر ظهور

در دعای ندبه، محوریت مهدویت با خوبان درگاه الهی است؛ به این صورت که امر مهدویت از انبیاء و اولیاء آغاز می‌شود، به ماجرا ائمه علیهم‌السلام می‌رسد و از آنجا ختم به امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه و ندبه و زاری به درگاه خداوند درباره غیبت ایشان و شوق دیدار امام می‌شود. بعد در انتهای این دعا از خداوند درخواست می‌کنیم اعمال‌مان را به واسطه امام عصر عجل الله تعالی فرجه مقبول کند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • بیداری نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به داخل دانشگاه‌های آمریکا رسید
  • دفاع علم الهدی از برخورد با بی حجابی با استناد به شاهنامه
  • ارزش‌های دین اسلام و انقلاب را باید تبلیغ و تبیین کنیم
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • اصلاحات امام زمانی؛ برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟